Over ons

Wie ben ik

Mijn liefde voor de Nederlandse taal is al in mijn kinderjaren ontstaan. Ik was gek op lezen, dictees en vrij schrijven. Na het VWO kon ik door een uitloting tot mijn spijt niet naar de School voor Journalistiek in Utrecht. In de loop der jaren heb ik via opleidingen en werkervaring bij reclameburo’s en in het bedrijfsleven, mijn weg gevonden in Sales, Marketing, PR en Communicatie.

Mijn eerste stap naar het ondernemerschap zette ik in 1998. Ik startte een makelaarskantoor met een onderscheidende visie. Helaas kwam door de economische crisis daar een eind aan in 2011. Echter, het ondernemerschap bleef kriebelen en eind 2012 richtte ik Beauty Pillow op. Door het inzetten van branding en een aansprekende corporate image werd Beauty Pillow marktleider met satijnen kussenslopen in de Beauty & Hairbranche. BN'ers waren enthousiast en binnen drie jaar was er een distributienetwerk opgezet van zo’n 1000 resellers in Nederland en België en werd ik genomineerd als Ondernemer van het Jaar in mijn regio.

Eind 2018 kwam ik wegens privé-omstandigheden op een kruispunt te staan dat resulteerde in de verkoop van mijn bedrijf. Na enige zelfreflectie en gesprekken met een loopbaancoach ben ik weer tot mijn kern gekomen en heb ik Tekst & Visie opgezet. Ik ben er stellig van overtuigd dat met de juiste communicatie mooie verbindingen kunnen ontstaan. Authenticiteit en staan voor je visie en missie vormen de essentie tot een verbinding met jouw klanten en relaties. Samen met mijn team kan ik je helpen deze verbinding te maken en jouw boodschap te communiceren waardoor deze omarmd gaat worden.

Mirjam van Essen

Oprichter Tekst & Visie


Meer weten?
06.13732065